2777
2789

نیم ساعت دیه میشه ۱ مرداد و من ت این تاریخ ب دنیا اومدم اما در حال حاضر افسرده ترین شخص روی زمینم دلم میخواد بمیرم 

😣💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته می‌دونم ، ولی بلاخره تموم میشه..

تولدت مبارک قشنگترین دختر دنیا🤍

ایشالا آرزوهات خاطره شن..🫂

امیدوارم سال دیگه همین موقع با شوق بگی: همه چیز از روز تولدم شروع شد..

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

آره منم هرسال روز تولدم پر از گریه و ناراحتی

خبلی بده 

هیچ وقت نفهمیدم چرا باید بیام ب این دنیا پسر از نکبت ک تهش همش سختی باشه و ت این ۱۹ سال هنوز ب اون آرامش ک باید نرسم

خبلی بده هیچ وقت نفهمیدم چرا باید بیام ب این دنیا پسر از نکبت ک تهش همش سختی باشه و ت این ۱۹ سال هنو ...

انشالله امسال بهترین سال عمرت باشه گلم

پیشاپیش تولدت مبارک عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه در این حد من یه کوچولو ناراحت میشم میگم وای یه سال دیگه گذشت اما بعدش فراموش میکنم و به زندگیم اد ...

از این ک سنم میره بالا ناراحت نیستم از این ت این چند سالی ک دارم زندگی میکنم و هر سال یکی بهش اضافه میشه زندگی نکردم ناراحتم حتی اگه ی روزش رو اون جور ک دلم میخواست زندگی میکردم اگه بهم میگفتن الان ت باید بمیری با کمال میل قبول میکردم