2777
2789

دوستان لطفا بدونه قضاوت گوش کنین 

من قبلا تو یه رابطه طولانی و جدی بودم که این اقا که باهاش بودم خیلی دوسم داشت 

ادمی هم نیستم که گول بخورم و با حرف خام شم

واقعا دوسم داشت

ولی خب رابطمون سرد شد و جدا شدیم و فک نمیکردم دیگ دوسم داشته باشه(تو تاپیکامم هست)

و چند ماهیه ک جدا شدیم (حداقل ۶ ماه دقیق نمیدونم)

و تو این چند ماه هی میومد پیام میداد من گاهی جواب نمیدادم بعضی وقتا در حد سلام احوال پرسی ساده

و حالا بعده چند ماه دو سه هفته ای میشه که با یکی اشنا شدم و نمیدونم چه حکمتی بود ک دقیق همون روزی ک ما دیت اولمون بود این اکسم بهم پیام داد

از اونجا به بعد پیاماش دیگ زیاد شد

و از طرفی هم این اقایی ک در حال حاضر دارم باهاش اشنا میشم خیلی پسره خوبیه خیلی

من کلا خیلی تو رابطه سخت گیرم و خیلی معیارا دارم

این حتی از قبلی هم خیلی بهتره از هر لحاظی

اما این قبلیه خیلی عاشقمه ینی واقعا فک کنم عشقه حقیقی داره نسبت بهم هر کاری کنم و هر بداخلاقی کنم باز این انگار نمیخاد فراموشم کنه

بهم گفت بیا ببینمت 

منم دو هفتس الان تو رابطه جدیدم

چیکار کنم

عذاب وجدان دارم ک جوابشو دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین چرا از اون ادم جدا شدی؟ دلایلتو بررسی کنی ..اگر ادمی ک پیش روته تغییر کرده یا چیزی بینتونه عوض شده و دلیل کات برطرف شده اون وقت شک کن بین دو نفر 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
منم کسی رو که حاضربود جونشم برام بده رو ول کردم باخواستگارم ازدواج کردم به خیال خودم با عقل انتخاب ک ...

خب این اقایی هم که الان باهاشم واقعا ازم خوشش اومده انگار

البته که ما تازه سه هفته شاید بشه با هم بودیم

قطعا حالا حالا ها مشخص نمیکنه

ولی در کل معیارای من رو تا الان داشته 

خب اگر دقیق همون روز دیت بهت پیام داده و اصرار کرده یک درصد این احتمال رو هم بده شاید خواسته امتحانت ...

نه این که امکان نداره عزیزم همو نمیشناسن کاملا غریبه ان

ولی نمیدونم چه شانسیه دقیق همون روزه دیت برگشتم خونه پیامشو دیدم🤦‍♀️