2777
2789
عنوان

حق با کیه

57 بازدید | 10 پست

بچه ها مامانم چندوقت پیش رفته بوده نانوایی بعدش مامانم نوبتش که میرسه میاد نون رو برداره، یه خانوم دیگه میاد میگه نه نوبت من بوده رفته بودم کاری انجام بدم و گویا حدودا ۱۰ تا میخواسته ، مامان من بیشتر . ابنم بگم مامانم وقتی با بابام بیرونه بابام انقدر عجله میکنه که ادم دست و پاش رو گم میکنه ، این بنده خدا هم مامانم نون رو برداشته

و انگاری طرف سر یه نون گفته حلال نمیکنم

مامان من بسیااار رو این چیزا حساسه و الان ناراحت

تقصیر اون خانومست.نباید میرفت به کارش برسه.دیگه تو صف وایسی باید تا آخرش وایسی دیگه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرتهاگه اینجوریه منم صبح میرم سرکار نوبت میگیرم غروب که برمیگردم بدون نوبت میرم نان بخرم😐

انگار همون لحظه رفته بوده و یکم دیگه برگشته ولی مادر من اطلاع نداشته اصلا اونم تو صف بوده

منم همین رو میگمصف رو ول کرده بوده

خب دیگه.یه درصد فکر نکرده با خودش وقتی برمیگرده ممکنه حرفشو قبول نکنن.بلکه هم دروغ گفته

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نه بگو حق خوری نکرده مادرتون اون خانوم نگفته به کسی که نوبتش پس حق مادرت بوده نون به فکر نباشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم