2777
2789
عنوان

کار کردن در نوجوانی

65 بازدید | 13 پست

سلام به همگی

من دختر ۱۷ ساله‌ای هستم که یک سال دیگه برای ادامه تحصیل دارم و رشتم انسانیه

حقیقتا نمیدونم از طریق درس خوندن کاری رو شروع کنم یا برم حرفه ای رو از همین سن شروع کنم ولی همشون زمان بره

اما من نیاز دارم از الان مستقل بشم

تصمیم داشتم که پاشم برم تو یه کافه ای یا بوتیکی شروع به کار کنم

اما خب نگرانیم اینه بهم میگن خسته میشی از پسش برنمیای 

خودمم میترسم از ریخت و قیافه بیفتم🤦🏻‍♀️😅😁

شما بهم میگید چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هنر وحرفه یاد بگیر ک هرجا رفتی منتت روبکشن...کارگری ک نشد شغل...دختر خاله م سوپر وایز وایزره و آر ...

بنظرت اگه حرفه ای رو ادامه بدم آینده ای برام داره؟تضمین شدس؟به حقوق بالایی در اینده میرسم؟

خیلی میترسم که پشیمون بشم ولی اگه بدونم توش موفق میشم از خدامه که برم یادبگیرم😀🥲

بنظرت اگه حرفه ای رو ادامه بدم آینده ای برام داره؟تضمین شدس؟به حقوق بالایی در اینده میرسم؟خیلی میترس ...

قطعن ب درآمد میرسی..بخدا اینو خودم دیدم...همسایمون رفت خیاطی...یواش یواش مغازه زد..بعدش خودش آموزش میداد...بعدش نصف مغازه پارچه گذاشت...الان توشبکه استان آموزش خیاطی میده...شاسی زیرپاشه

قطعن ب درآمد میرسی..بخدا اینو خودم دیدم...همسایمون رفت خیاطی...یواش یواش مغازه زد..بعدش خودش آموزش م ...

وای خدای من جدی؟🥹🥹خیلی خوشحال شدم براش

اگه واقعا اینطوری باشه حاضرم برم یه حرفه ای رو ادامه بدم🥹🥹اما خیلی زمان میبره تا بخوام توش خیلی موفق بشم🥲

وای خدای من جدی؟🥹🥹خیلی خوشحال شدم براشاگه واقعا اینطوری باشه حاضرم برم یه حرفه ای رو ادامه بدم🥹🥹 ...

منم همین فکر شما روداشتم و چسبیدم ب کارگری و شاگرد مغازه...الان یه مصرف کننده هستم و از خودم متنفرم

تاحالا به این موضوع دقت نکرده بودمممنونم😀بعدا راجبش فکرمیکنم

اره این خیلی بهتره 

محیط امن تره 

هروقت دلت میخواد کارو انجام میدی هروقت میخوای استراحت میکنی و..

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

منم همین فکر شما روداشتم و چسبیدم ب کارگری و شاگرد مغازه...الان یه مصرف کننده هستم و از خودم متنفرم

میدونید من الان تو شرایطی هستم که واقعا نیاز دارم رو پای خودم وایسم و منبع درآمد خودم رو داشته باشم 

برای همین به این فکرافتادم اول برم تو یه بوتیک فروشی شروع به کار کنم

و از این طریق برم با سرمایه ای که دارم حرفه ای رو یاد بگیرم

🥲میترسم آخرش با درس به جایی نرسم خیلی میترسم