2777
2789

وقتی اصلا دیده نمیشه هیچ وقت هم دیده نخواهد هیچ استفاده ای نداره چرا باید خودمون رو به زحمت بندازیم تمیزش کنیم 🤔

لا إله إلّا اللّه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

یبار تمیز کن خوب و روشو یه لایه روکش نازک فومی یا روزنامه بزار که هر وقت چرب شد برداری یکی دیگه بزاری

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

چون انقدددد چربی و گرد و خاک با هم ترکیب میشن ،میزنە کابینتو داغون میکنە

بعدشم بهرحال کثیفیە دیگە،نباید باشە 

اگە نمیخوای تمیز کنی،روزنامە بیار اونجا پخش کن کە هیچ‌جای کابینت‌معلوم نباشە،دێگە هرچی چربی و کثیفیە بە روزنامەهە میچسبە

یا پارچە یا کاغذ یا مشما پلاستیکی اینا