2777
2789

بچها من تعریف از خودم نباشه ولی قیافم قشنگه خودم خیلی از قیافم راضیم مادر شوهرمم همش از قیافم تعریف میکنه شوهرمم راضیه کلا تا حالا کسی نبوده بخاد زیاد ازم ایراد بگیره اما تنها مشکلی که دارم اینه ک پوستم سبزه اس البته سبزه روشنه تیره زیاد نیست رو به گندمی میره خیلی اذیت میشم بابتش باید همش از کرمپودر استفاده کنم خسته شدم از آرایش اصلا دوس ندارم دیگه آرایش کنم الان میخوام یه چیزی بگیرم یا استفاده کنم هرچی ک باشه کرمی قرصی یا ... که پوستمو واقعا روشن و براق کنه اگه چیزی استفاده کردین یا کسی استفاده کرده نتیجع گرفته بهم معرفی کنین تورو خدا واقعا بهش نیاز دارم خیلی رو مخمه پوست صورتم 

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف از خود نباشه ( اتفاقا خیلبم تعریف از خودمه🤣🤣🤣)

خب تو فک کن تعریفه ولی واقعا قیافم هیچ مشکلی نداره بجز رنگ پوستم 

سبزگی مه روشن نمیشه ولی به پوستت برسی براق میشه

اخه من یه دوستی داشتم خیلی پوستش تیره بود یهو سفید شد گفتم چیکار کردی گفت رفتم دکتر اسم قرصا رو یادم نمیاد بهم نگفت چی خورده چی استفاده کرده