2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی لیوان آب خنک بخور یذایه الکرسی موبایل بزار کنار راحت می‌خوابی شبخوش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه این بار رد شم دیگه کلا قیدشو میزنم

چرا عزیزم ؟ مگه مهمه که بار چندم قبول بشی . طرف باز ۲۷ ام داشت نیومد رد شد بازم وقت گرفت برای دو هفته بعد . من خودم بار پنجم قبول شدم . بااینکه همیشه رانندگی میکردم جلو افسر هوا میشدم . دفع آخر پرانول خوردم به کسی هم نگفتم که میرم آزمون . گفتم اینبارم ردمیشم برای دفه بعد ک وقت گذاشتن ب شوهرم میگم . چون بیخیال بودم و برام مهم نبود که قبول شم استرس هم نداشتم رفتم قبول شدم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

استرس زیاد بعدش ماشین هم ندارم برای تمرین منم اگه قبول نشم قیدشو میزنم

منم ماشین ندارم تمرین کنم با اون ۱۲ جلسه آموزشی کسی راننده نمیشه چون مربی داره برای آدم رانندگی می‌کنه 

این روزا میگذره اما به سختی

چرا عزیزم ؟ مگه مهمه که بار چندم قبول بشی . طرف باز ۲۷ ام داشت نیومد رد شد بازم وقت گرفت برای دو هفت ...

اخی عزیزم 🥹🥹

کاش همه مثل تو فکر میکردن

اخه من انقدر بهم استرس میدن که کلا از خودم ناامید میشم انقدر تواین مدت بهم فشار عصبی وارد شد که میگم کاش هیچوقت برای گواهینامه ثبت نام نمی کردم

پرانول خوبه 

دقیقا افسر متوجه استرست بشه رد می‌کنه آرام باش حرفه ای بودن که خیلیا نیستن افسر به ارامشت قبولی میده استرس موجب تصادف میشه باید بتونی خودتو کنترل کنی آرام باش 

همه شوهران همینجورین خیلی اهمیت نده میخواد تو ول کنی رو ولش نکن حتی شده ۱۰ با.ر این حق تو هست به خودت حق بده تا دیگران بهت حق بدن

منم ماشین ندارم تمرین کنم با اون ۱۲ جلسه آموزشی کسی راننده نمیشه چون مربی داره برای آدم رانندگی می‌ک ...

اره واقعا همش میگم کاش الان ثبت نام نمیکردم منکه خیلی اذیت شدم 

پرانول بخور و بسپار به خدا..انقدارهم موضوع حیاتی نیست رد شدی ک شدی اخرش قبول میشی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜