2777
2789

من قصد ازدواج ندارم فعلا میخوام درس بخونم دانشگاه برم

ولی بعد چند ماه تازه فهمیدم یه خواستگار خیلی پولدار داشتم مامانم اصلا حتی بهم نگفته و خودش رد کرده

یعنی چی اخه مگه من حق انتخاب ندارم  این چه کاریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف ک دانشگاه میخوام برم

یعنی به ۲۰ سالم نرسیدی شاید....

حس میکنم سنت بسیار کمه

مطمئنن موردی داشته طرف ک رد کرده

و سن شمام بسیار کمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این حرف ک دانشگاه میخوام برمیعنی به ۲۰ سالم نرسیدی شاید....حس میکنم سنت بسیار کمهمطمئنن موردی داشته ...

20 سالمه

نه میدونم سنم کمه ولی اخه منم حق انتخاب دارم شاید اصلا نمیخواستم درس بخونم نباید در جریان قرار میگرفتم؟ 

بهشون بگو مامان جون لطفا برای من خواستگار میاد به خودمم بگید . دیگه قبول نکردن اصرار نکن چون میگی نمیخای ازدواج کنی بعد ممکنه فکر کنن که خیلی شوهر میخای اینجوری میگی

20 سالمهنه میدونم سنم کمه ولی اخه منم حق انتخاب دارم شاید اصلا نمیخواستم درس بخونم نباید در جریان قر ...

به مادرت رک بگو

من این مسئله رو فهمیدم

بدون هماهنگی با من نباید چنین کاری میکردی

و اینکه بگم

اگر طرف واقعا تورو بخواد

بازم خواستگاری میاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥