2777
2789
عنوان

کم باز شدن یک چشم نوزاد

52 بازدید | 5 پست

یک چشم نوزادیک ماهه ام کمتر بازمیشه ,این مدت مشکلات زیادی,داشتم نتونستم ببرمش,دکتر از اول که بدنیا اومد اینطور بود یک چشمش,بسته بود ,وقتیم بازش کرد ,اون چشم کمتر باز میشه فکر کردم به مرور زمان خوب میشه ولی الان یه ماهه هنوز خوب نشده کسی تجربه ای داره ,لطفا 

دختر من الان هفت ماهشه تا چهار ماهگی انقد خودخوری کردم کلا ی چشش کوچیک بود هرکی میومد زودی میفهمید وای حرص میخوردم یادمه یکی گفت پف از داخل داره طول می‌کشه بره راس می‌گفت چهارماهه شد درست شد من نفس راحت کشیدم 

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من الان هفت ماهشه تا چهار ماهگی انقد خودخوری کردم کلا ی چشش کوچیک بود هرکی میومد زودی میفهمید و ...

ارره منم خیلی ناراحتم چون دخترم چشمش اینطوریه میخوام ببرم ش دکتر البته اگر درست بشه خوبه

ارره منم خیلی ناراحتم چون دخترم چشمش اینطوریه میخوام ببرم ش دکتر البته اگر درست بشه خوبه

من که نبردم گفتن زوده بزار ی مدت بگذره بچه ورم داره پف داره چرا اسم رو بچه می‌زاری این طوریه اون طوریه خلاصه الان کامل خوب شد نمیدونی که ی چشش نصف اون یکی نبود خیلی غصه میخوردم خدارو شکر همون ورم و پف بود

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی