2777
2789

سلام 

امروز دکتر برا پسرم فلورایدتراپی انجام داد 

منتها دفعه پیش یه مواد سفید پودری روی دندوناش بود تا چند ساعت اما اینبار اومدیم خونه دکتر گفت نیم ساعت بعد شیر بده بخوره نگاه کردم چیزی رو دندوناش نبود فقط کمی حالت ماتی داشت 

یعنی اور گذاشته ؟! 

خودم پیشش بودم دیدم کامل زد منتها پسرم نذاشت ساکشن بذار دکتر اخرش گفت دوبار تف کن که مواد اضافی رو قورت ندی 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوبار پسرمو بردم

اون موادش مونده بود رو دندون تا چند ساعت؟؟ 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
والا من خیلی یال پیش بود اونم دوبار الان دقیق یادم نیست🤦

ممنونم

اون موادش مونده بود رو دندون تا چند ساعت؟؟

ببین چند مدل فلوراید تراپی وجود داره مثل وارنیش یا ژل و...

پسر من برای دومین بار ژل بود براش زدن دندوناش مات شد 

اولین بار گفتن چند ساعت رو دندونش بمونه چیزی نخوره

ولی دومین بار گفت رفتید خونه میتونه نوشیدنی بخوره

ببین چند مدل فلوراید تراپی وجود داره مثل وارنیش یا ژل و...پسر من برای دومین بار ژل بود براش زدن دندو ...

این یه پک بود باز کرد یه چیز ژله‌ای غلیظ بود با یه براش نازک گفت رفتی خونه نیم یاعت بعد چیزای خنک مثل شیر اینا بخوره 

تازه یادم اولین بار مواد انگار رو دندونش حالت تیکه تیکه شده بود

اره افرین دندون پسر منم اولین بار تیکه تیکه شده بود اما اینبار اصلا