2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بالامن خودم الان طبقه سومم😁🤦🏻‍♀️

😂😂 سلام عزیزم یه سوال داشتم 

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

بچه ها تو نون خ هی به هم دیگه میگفتن 

دُرُس

یا دُرُست

معنیش چیه؟

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بفرماالبته زبون کردی و فرهنگاش توی شهرا و حتی کشور های مختلف اختلاف داره

هه‌ر که‌سه‌مان یه‌ک شه‌مچه‌ دابگیرسێنێت ئه‌وسا که‌ینێ شه‌وق و تیشکی هه‌تاوێکی

معنی این جمله چیه

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
هه‌ر که‌سه‌مان یه‌ک شه‌مچه‌ دابگیرسێنێت ئه‌وسا که‌ینێ شه‌وق و تیشکی هه‌تاوێکیمعنی این جمله چیه

اگه هر کدوممون یه شمع روشن کنیم، اونوقت شور و روشنی خورشیدی میسازیم

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

اگه هر کدوممون یه شمع روشن کنیم، اونوقت شور و روشنی خورشیدی میسازیم

ممنونم عزیزم

سویگه معنی خاصی داره؟