بچه ها من شوهرم یه پیج داره که قدیمیه و همه چیشو گم کرده میگه پیجم پاک شده و نمیتونم برگردونم که دلیت اکانت کنم من چند ماه پیش از پیجش یه عکس گرفتم ۶ تا فالور مشترک داشتیم امروزدیدم هفت تا فالور مشترک داریم خب این چجوری میشه؟؟؟ اگر به پیج دسترسی نداره پس چجوری درخواست و قبول کرده؟؟؟ ممکنه فرد یه مدت خودشو هاید کرده باشه؟؟ الان عکساشو میزارم
قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
ن ممکنه همسرت قبلا درخاست داده ب طرف و طرف الان قبول کرده اینجوری فاللوورا بیشتر شده
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
قبلا که پیج واسه ۸ سال پیشه بعدشم اون میشه فالویینگ
خب حتما پیجو داره و از شما مخفیش کرده
ب روش نیار این مسئله رو ی پیج فیگ بزن بهش درخاست بد ببین چی میش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
نمیش ی جوری از این فاللور جدیده اطلاعات بگیری ک قبلا تو پیج همسرت بوده یا تازه فالو شده؟؟؟