2777
2789

بچه ها من شوهرم یه پیج داره که قدیمیه و همه چیشو گم کرده میگه پیجم پاک شده و نمیتونم برگردونم که دلیت اکانت کنم من چند ماه پیش از پیجش یه عکس گرفتم ۶ تا فالور مشترک داشتیم امروز‌دیدم هفت تا فالور مشترک داریم خب این چجوری میشه؟؟؟ اگر به پیج دسترسی نداره پس چجوری درخواست و قبول کرده؟؟؟ ممکنه فرد یه مدت خودشو هاید کرده باشه؟؟ الان عکساشو میزارم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

ن ممکنه همسرت قبلا درخاست داده ب طرف  و طرف الان قبول کرده اینجوری فاللوورا بیشتر شده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ممکنه همسرت قبلا درخاست داده ب طرف و طرف الان قبول کرده اینجوری فاللوورا بیشتر شده

قبلا که پیج واسه ۸ سال پیشه بعدشم اون میشه فالویینگ 

قبلا که پیج واسه ۸ سال پیشه بعدشم اون میشه فالویینگ

خب حتما پیجو داره و از شما مخفیش کرده 

ب روش نیار این مسئله رو ی پیج فیگ بزن بهش درخاست بد ببین چی میش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ممکنه طرف قبلا دیلیت اکانت کرده باشه و الان اکانتشو برگردونده باشهحالا به تعداد فالوورا اضافه شده

به تعداد فالور اضافه نشده با فالورهای مشترکمون اضافه شده عکسشو گذاشتم 

خب حتما پیجو داره و از شما مخفیش کرده ب روش نیار این مسئله رو ی پیج فیگ بزن بهش درخاست بد ببین چی می ...

قبلا این کارو کردم قبول نشده 

قبلا این کارو کردم قبول نشده

نمیش ی جوری از این فاللور جدیده اطلاعات بگیری ک قبلا تو پیج همسرت بوده یا تازه فالو شده؟؟؟

فامیلن😔

عزیزمم توفکر نرو چیزی نیست مال قبلههه