2777
2789
عنوان

غذا که میبینم حالم بهم میخوره

102 بازدید | 0 پست

حالم از ناتوانی ام بهم میخوره حالم از بسته بودن دستم بهم میخوره فلسطینی ها هرچه که بودند و هر کار که کردند حقشان نییت امروز در صف غذا مانند حیوانی در پی طعمه صیاد جانی اش صلاخی شود حق هیچ مادری این نیست که گرسنگی فرزندش را ببیند و کاری نتواند بکند حق هیچ انسانی در این دنیا نیست که روز به روز نور امید در چشمانش خاموش بشود پس این انسانیتی که عالم از آن دم میزنند کو

پس این وژدان های خفته حکام بی شرف عرب کی بیدار میشود ؟؟چه زمانی ؟؟

در غزه کودکان گرسنه اند

کودکان بجای تخیل داستان های کودکانه و بازی.. با چشمانی بی فروغ و جسمانی بی رمق در انتظار لقمه ای نان و چکه ای آب هستند

کودکان غزه بجای خواب با لالایی مادر هرشب با صدای تیر و بمب میخوابند چه بسا خواب ها و شب هایی که هرگز پایانش بیداری و صبح ندارد

مگر میشود انسان باشی ادعای شرافت کنی و بی تفاوت از کنار این صحنه ها عبور کنی 

خدایا بعد از ۱۴۰۰ سال دوباره کربلا دارد اتفاق می افتد پس منجی و قاتل شمر کی می آید خدایا منتقم کی می آید خدایا کی؟؟

من شرمنده ام از انسان بودم در این زمان که کاری از دستم بر نمی آید کودکان مظلم غزه دوستتان دارم و از شما عذر میخوام بابت تمام ناتوانی ام

🖤🇵🇸

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕