2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین لطفا

189 بازدید | 29 پست

من میخوام اعتقاداتم محکم بشه چیکار کنم 

همه تو خانواده و دوستام به هیچی اعتفاد ندارن 

همش منو مسخره میکنن ، نماز و روزه و خدا و امام و همههه چی رو مسخره میکنن 

من با اینکه جوابشونو میدم  ولی گاهی ناخوداگاه منم تو ذهنم میاد نکنه دروغه مثلا گفتم نکنه کربلا دروغه

سریع میرم سرچ میکنم  و میگم نه دیگه این همه مورخ گفتن امام صادق گفته و ..... 

ولی تو ذهنم خیلی وسوسه میاد 

چیکار کنم 

همش دارم دعا میکنم خدا اعتقاداتم رو محکم کنه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست های مذهبی داشته باش 

سایت های مذهبی کتاب های مذهبی بخون

همین الانم ممکنه یه عده بریزن سرت

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فقط ترجمه قرآن رو بخون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اتفاقا دینداری شما ارزشش بیشتره وسوسه هم از شیطانه گوش ندید و ادامه بدید خود بخود ایمانتون تقویت میش ...

همه ترسم ازینه نکنه شبیه بقیه اشون بشم 

من واقها دق میکنم بدون دینم و امام حسین

عزیزم مطمئن باش خدا با همین مسخره شدنا تو رو عزیز میکنه 

راهتو ادامه بده اخر الزمان همینه دگ دین دار بودن خیلی سخته ولی ارامش میگیری 

ب حرف کسی توجه نکن 

بگو ب عقاید من کار نداشته باشید 

و سعی کن دوره های استاد مطهری و سخنرانی مذهبی زیاد گوش کنی کانال تلگرامم بزن استاد شجاعی ویساش عالیه

و پناهیان و اینام خوبن 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
چه حرف هایی رو اینجا مطرح میکنید همچین چیزها برای ۱۴۰۰سال پیش بوده الان به چه درد این مردم بدبخت میخ ...

عنوان زدن کیا بیان 

ببین با کسی ک مسخره میکنه بحث نکن با ذهنت هم بحث نکن 

همه این دو جهت دشمن هستن ک باعث میشن از دین دوری کنی 

اهمیت نده گلم 

اصلا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖