2821
2789

از پارسال تابستون بعد از لیست شدن همستر،  این جمله رو با گوشت و استخوون‌ عمیقا درک و حس کردم

"پول از شلوغی بدش میاد"

یادمه بعضی از سایتای معتبر به این موضوع اشاره کرده بودن

البته از آشنایانمون بودن از بازیهای قبلی بالای ده میلیون بی هیچ زحمتی نصیبشون شده بود

ولی همستر که همه گیر شد

هیچی به هیشکی نرسید 

🤣🤣اینقد به کسایی که فک میکردن پولدار میشن میخندیدم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منی ک اصلا بازیش نکردم

به اصرار دوستم نصب کردم کد دعوت و اینا میخواست

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ناتکوین چهل ملیون گیرم اومد.هرچیزی کپی ش بیاد ب درد نمیخوره

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

همستر چیه ؟

ای فلک تا کی کلک

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ناتکوین چهل ملیون گیرم اومد.هرچیزی کپی ش بیاد ب درد نمیخوره

منم داگز ۵ میلیون گرفتم

هنوز نصفشو دارم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

منم داگز ۵ میلیون گرفتمهنوز نصفشو دارم

داگز من چهار تومن

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

منم داگز ۵ میلیون گرفتمهنوز نصفشو دارم

داگز من چهار تومن

نفهمیدم چیه ؟

باش