2777
2789
عنوان

وای وای شوهرم داره منو میکشه قشنگ

208 بازدید | 8 پست

چرا اینطوری میکنه چرا آنقدر روانی و احمق شده 

بخدا نمیفهمم چرا درک نداره 

من باردارم هفته ۱۵😭، بخدا از صبح بلند میشم به چیزی به جز معده م و غذا نمیتونم فکر کنم ، قشنگ از صبح با مرگ و زندگی گلاویز میشم 

بعدم ی کم وسواس گرفتم خونمونم نوسازه ی سری چیزاش میره روی مخم مثل گرد وخاک و بوی رنگ و اینا

بعد این احمق نادون جای درک کردن فقط پیله کرده تو چرا به من اهمیت نمیدی ، چرا وسواس شدی، چرا به حرف من گوش نمیدی

به زور می‌خواد جلوی حساسیت های من وایسه ، اینو کرده نماد اینکه من به حرفش گوش نمیدم و برام اهمیت نداره

مثلا میگم فلان روز میان نرده ها رو بزنن خونه پر خاک میشه من میرم خونه مامانم ، میگه نه تو باید ب حرف من گوش بدی وسواس نباش باید بمونی خونه 😐😭😭

یا دارم مرغ ترش میخورم، ی لقمه حلیم بادمجون گرفته میگه اینو بخور، خب من معده م داغونه احمق عوضی نمیتونم این دو تا رو باهم بخورم 

یهو یک دعواهای وحشتناکی می‌کنیم، منم دیگه بهش محل نمیدم میگم فقط توی این دنیا بچه م مهمه ، تو داری حالمو بد میکنی 

بعد بدتر میکنه میگه تو چرا من دیگه برات اهمیت ندارم چرا ب من بی توجهی😐 خب شاید چون آرامشمو بهم می‌زنی 

بچه دوساله ی بی درک نفهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر بارداریت حساس شدی تقصیر هیچ کدومتون نیس

خب چرا نمیفهمه من الان حساسم

چرا انتظار داره من بتونم بخاطر اون حساسیت هامو بذارم کنار

اصلا اینکه من روی ی سری چیزا حساسم چه ربطی به اهمیت ندادن به اون داره 

اونم الان بابای بچه ست اون الان باید درک کنه حمایت کنه

ولی انگار میترسه من تموم فکر و ذکرم بچه شده حسادت میکنه 

آخی دوستت داره ولی متوجه نیست که نباید اینجوری برخورد کنه حالا مهم نیست ایشالا بچت سالم و سلامت بیاد بغلت قربونت برم 💞

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

عزیزم شما حساس شدی بنظرم برو پیش مشاور

من پیش مشاور میرم ولی اون کاری در جهت درک کردن من نمیکنه 

اونه که هی داره به ترک دیوارم گیر میده دعوا راه میندازه 

میگم خب توم برو پیش مشاور شاید برات توضیح داد من شرایط م چیه باید درک کنی

خب چرا نمیفهمه من الان حساسمچرا انتظار داره من بتونم بخاطر اون حساسیت هامو بذارم کناراصلا اینکه من ر ...

عزیزم مردا زیاد حوصله ندارن 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

من پیش مشاور میرم ولی اون کاری در جهت درک کردن من نمیکنه اونه که هی داره به ترک دیوارم گیر میده دعوا ...

شما اینطور مواقع سکوت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️