2777
2789

من خیلی تعجب میکنم مینویسن شوهرمون بهمون پول نمیده و لباس نداریم یا فلان چیزو میخوایم نمیخره یا فلان خوراکی یا هرچی

من خدایی با اینکه مردای اطرافم و شوهر خودم یه سری عیب و ایرادا دارن ولی همگی برای زن خیلی خرج میکنن

مثلا ما اوایل ازدواج وضع مالیمون خوب نبود زیاد و منم سرکار نمیرفتم. بعد شوهرم تمام درامدشو اول خرج خونه بعد من میکرد خودش ممکن بود حالاحالاها چیزی نخره ولی منو اولویت میزاشت

یا داییام و عموهام و بچه هاشون باید جیب زنو پر پول کنن و بعد  خودشون تو اولویتن

خیلی عجیبه

فکر کنم اینجور ازدواجا با عشق نبوده و خواهر و مادر طرف براش زن گرفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینه

من بعد عید تاحالا دو سه مانتو خریدم و کلی لباس واسه بچه هام،طفلک هفته پیش رفته شلوار لی خریده بعد بهم میگه ببخشید من خریدم سری بعد تو بخر🥺اخه گوگولییی🫠

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

این هیچ وقتی زنای اینجا با اینکه حامله هستن از شوهرشون کتک میخورن بیشتر غصه داره

وای خیلی وحشتناکه این

کلا آزار و اذیتهایی که زنهای باردار مینویسند واقعا منو ناراحت میکنه

شوهر منم همینه اول همیشه من باید لباس بخرم بعد اون لباس میخره یعنی شاید پیش بیاد من چندسری لباس میخرم یدفه اون میخره یا اگ پول بیاد دستش واقعا دریغ نمیکنه میگه من برای کی کار میکنم؟کار میکنم ک تو لباس بپوشی توی رفاه باشی 

هرآدمی اخلاق خوب و بد داره اما خسیس بودن واقعا غیرقابل تحمله