2777
2789

سلام امروز ۸هفته بودم که برای سونوی قلب رفتم 

الان جواب و دادن نوشته جفت قدامی سیکولارهست 

یعنی چی ؟

خطرناکه؟! تورو خدا یکی توضیح بده!

چی میشه؟

زایمان زودرس میگیرم؟

نه نرماله وضعیت جفت تو ۱۹هفته به بعد تثبیت میشه تواین هفته کلا پایینه و حتی مشخص نیست زیاد

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرماله وضعیت جفت تو ۱۹هفته به بعد تثبیت میشه تواین هفته کلا پایینه و حتی مشخص نیست زیاد

یعنی گفتم پایین نیست؟

آخه از یکی از دوستام پرسیدم گفت جفتت پایینه باید استراحت مطلق باشی

یعنی گفتم پایین نیست؟آخه از یکی از دوستام پرسیدم گفت جفتت پایینه باید استراحت مطلق باشی

تو این هفته ها برای همه پایینه کلا

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
قدامی سیرکولار هست آخه من سیکولار رو سرچ کردم گوگل چیزای وحشتناکی آورد ترسیدم

نه اصلا نترس

من خلفی لولایینگ بودم اونم نت سرچ کنی چیزای وحشتناک میاره

تو این هفته ها برای همه پایینه کلا

آخه میخواستم خبر بارداری مو به خانواده شوهرم بدم ولی اینو دیدم تردید پیدا کردم البته به خودم باشه تا ان تی نمیگم ولی شوهرم بیخیال نمیشه هی میگ بگیم بگیم

آخه میخواستم خبر بارداری مو به خانواده شوهرم بدم ولی اینو دیدم تردید پیدا کردم البته به خودم باشه تا ...

نه نترس