2777
2789

من خیلییییی تلاش کردم برا این جوجه تنبلی تخمدان داشتم یکسال رژیم گرفتم بیست کیلو وزن کم کردم اون روزا اصلا نمیفهمیدم دارم چه میکنم فک میکردم اگه حامله بشم دیگ هبچ غمی ندارم 

الان ماه ششم حاملگیمه خیلی دلبسته این جوجه هستم ولی وضعیت مالی زندگیمو نگا میکنم میگم خیلی خودخواهانه رفتار کردم برای اینکه خودم لذت مادرشدن رو بچشم یه بچرو انداختم وسط همچین زندگی که هیچی نداریم فقط بدبختی و اجاره و قسط

چه حس بدیه که میبینم هیچ راهی نیست برای فرار از این زندگی

من واقعا چرا اینکارو کردم 😞حس میکنم خیلی مادر بدیم و بچم ازم متنفر میشه واقعا ازش خجالت میکشم تو شکمم 😞

یعنی ممکنه منو دوست داشته باشه؟

مبارکت باشه، ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد

ولی دیگه تا اوضاعت بهتر نشده دومی رو نیار

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بزرگه ،ان شالله رزق و وزی اینم میرسه ,یه بچه اشکال نداره زیاد شلوغ نیس که نتونی اداره اش کنی ،ان شالله قسط هم تموم میشه  روزای خوب میاد ولی بعدا حسرت میخوردی چرا بچه نیاوردی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

از این لحاظ نه چون بچم یه ساله بود و ناخواسته باردار شدم نمیخواستمش

حتی نمیتونستم بغلش بگیرم و شیرش بدم، هممه کاراش با همسرم بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اسی جان الان دیگه بسپار به خدا و نگران نباش.. وجود بچه همش خیر و برکت ولی من همیشه میگم کسانی که بچه دار نمی شن همه فکر و ذکرشون رو می ذارن واسه حل مشکل ناباروری و از دنیای اطراف و اختلافات و کم و کسری ها غافلند.. بعد که بچه میاد تازه متوجه میشن ای وااای، یه حکمتی بوده که خدا اینطور صلاح میدونسته..

یکی از آشنایان دقیقا همینطور شد و با اسپرم صفر به سختی بچه دار شد و بعد چند سال جدا شدند.

عزیزم توکل کن به خدا وناامید نشو.  از اینده خبر نداری چه اتفاقات خوبی میفته

من بچه دوم ناخواسته باردار شدم شرایط مالی خوب نبو

مستلجر

شوهرم تو جاده میگفتم اگه طوریش بشه من دوتا بچه رو چطوری بزرگ کنم.     بزرگی خدا رو نمیدیدم

الان ما شالله پزشکی قبول شده. الحمدلله زندگی رو به خوبی جریان داره مطمن باش

اسی جان الان دیگه بسپار به خدا و نگران نباش.. وجود بچه همش خیر و برکت ولی من همیشه میگم کسانی که بچه ...

من خودم به خاطر شرایطمون بچه نمیخاستم ولی مامانم خانواده ها بقیه فقط کارشون این بود بپرسن پس کی میارید دیر میشه ناخودآگاه ادم فکرو ذکرش میشه بچع 

بدون فکر حامله میشین بعد پشیمون انگار بچه اسباب بازیه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

فک نکنم شرایطمون اوکی بشه بدتر اگه نشه بهتر نمیشه

عزیزم خدابزرگه منم حامله بودم بعضی وقتا پول دکتر هم شاید کم می اوردم الان وضعمون خیلی بهتر شده ،از خدا بخواه دعای زن حامله میگیره ،از غیب میرسه باور کن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

بدون فکر حامله میشین بعد پشیمون انگار بچه اسباب بازیه

اگه بدونی وقتی حامله نبودم بقیه چه فشاری بهم وارد میکردن فشار روانی که اره دیر میشه تو تنبلی داری اقدام نکنی تا ابد بدون بچه مدمونی

من خودم به خاطر شرایطمون بچه نمیخاستم ولی مامانم خانواده ها بقیه فقط کارشون این بود بپرسن پس کی میار ...

استارتر دیگه الان ک اومده

فقط بگو خدایا سالم باشه

یعنی وقتی میاد خیر براتون سرازیر میشه 

نگران نباش

بسپار ب خدا