2777
2789

سلام خانما دختر من ۱۶ سالشه یکی از سینه هاش کلا اصلا بزرگ نشده ولی یکیش کاملت در حد۷۵.۸۰ بزرگ شده راهکاری اگه دارید بگید خواهشا چون موقع لباس پوشیدنو اینا همه اش اذیت میشه طفلک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تازه سینه هاشو داره رشد می‌کنه تا یه حدی طبیعیه ولی تفاوت زیاده و زمانش هم زیاده حتما ببر دکتر که مطمئن باشید 

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

من خودم نوجوان بودم تفاوت زیادی با هم نداشتن خیلی ترسیده بودم و حتی نذر هم کردم خوب بشن😢

حتما برای روان دخترتون هم شده ببریدش پزشک زنان

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
چیزی ک اطلاع دارم ماساژ با روغن خولنجان بعد پلاستیک بکشه روش یه شب تا صب بمونه

والا دکتر زنان بردیم گفش گه بزار ۱۸ سالش بشه بزرگ نشد بیایید برا طب سوزنی واینا ببینیم چی میشه ولی فک نکنم در بیاد سینه اش چون کاملا تخته

والا دکتر زنان بردیم گفش گه بزار ۱۸ سالش بشه بزرگ نشد بیایید برا طب سوزنی واینا ببینیم چی میشه ولی ف ...

دارو چیزی نداد ؟ازمایشو اینا انجام داده بالاخره یه علتی داره،من خودم بخاطر تنبلی تخمدان موقعیک قرص سیبل میخردم سینه هام بزرگ میشد احتمالن یه دارویی براش هس