2777
2789

هیچوقت نمیبخشمش

هم دختر باشم

هم تو ی خانواده بسته

هم ی پدر مذهبی احمق

مگ دست خودم بود دختر شم!!! دخترو ی نون خور اضافی میدونن

دختر براشون وبال گردنه

انقدر تو این 27سال زندگیم زجر کشیدم

سر اینکه تو 16سالگی یه عالمه سبیل داشتم و برشون داشتم بابام بهم میگفت نکنه شوهر میخوای؟!

هزاران چیز دیگ

میدونم خیلیا بدبخت تر تز منن

اون بدبدختی ک خونه نداره کنار خیابون خوابیده

ولی دلیل نمیشه بخاطر چیزی ک دست من نبوده و خدا آفریده من زجر بکشم

وافعا نمیبخشمش

مطمئن باش برای یه چیز خیلی مهم به دنیا اوندی دلیل بدنیا اومدنت و اذیت شدنات الکی نبوده🤍

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستن کجای مذهب این چیزا رو گفته؟ 

مثل سنتی های ایران قدیم فکر میکنن 

ما هم مذهبی هستیم ولی چیزی که گناه نیست رو منع نمیدونیم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

مذهبی نیستن کجای مذهب این چیزا رو گفته؟ مثل سنتی های ایران قدیم فکر میکنن ما هم مذهبی هستیم ولی چیزی ...

منظرم همه مذهبی ها نبود

مذهبیه ک نماز صبح مسجده همیشه

منظرم همه مذهبی ها نبودمذهبیه ک نماز صبح مسجده همیشه

خودت شروع کننده سنت درست تو خانواده باش بهشون نشون بده میشه نجیب و با وقار بود اما این چیزا رو قبول نداشت 

درس بخون نماز بخون پیشرفت کن و اینو ثابت کن 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

خیلی باید جبران کنه خدا اگ قضیه اینه خیلیییییی

شک نکن جبران میشه 

به جایی میرسی که اینقدر بخندی و شاد باشی اینا یادت بره تجربه اینو ثابت کرده بهم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بآبانم خدا داده دیگ خودم انتخاب نکردم کخدا ک میدونست لیاقت دختر ندارن نمیدونم چرا دختر داد بهشون اون ...

زندگی منم بهتر از تو نیست ولی به هر حال خدا به انسان عقل داده شرط زندگی خوب استفاده درست از عقله که پدرت بلد نیست استفاده کنه

خودت شروع کننده سنت درست تو خانواده باش بهشون نشون بده میشه نجیب و با وقار بود اما این چیزا رو قبول ...

درس خوندم و دارم میخونم

شاغل کارمندم

من از خونشون برم دیگه پامو نمیزارم اونجا فقط برم

کاش میشد فهمید دلیل این‌همه رنج چیه؟ هدف چیه؟چرا باید تو دنیایی باشیم که حتی یک روزش هم نشده شب بگیم خدایا شکرت امروزمو دوست داشتم، دلیل اینکه ی آدم تو خوشی باشی ولی یکی همه جوره تو رنج و بدبختی اگه ب امتحان خدا باشه ی بار امتحان دو بار نه هر روز هر سال😔

زندگی منم بهتر از تو نیست ولی به هر حال خدا به انسان عقل داده شرط زندگی خوب استفاده درست از عقله که ...

من یکی مزاحمم میشد جرات نداشتم ب بابام بگم

چون بابام میگفت لابد تو ی غلطی کردی ک مزاحمت شدن وگرنه چرا مزاحم فلانی نیمشن!!! انقدر ناامن بود بابام برام همیشت