2777
2789

چرا شما نی نی سایتی ها فکر میکنید تک فرزندا بدبختن؟ من خودم به مشکل خوردم نتونستم دومی رو بیارم سنمم رفت بالا با شرایط کشور هم اکی نیستم ولی اینجا اسم تک فرزندی میاد فکر میکنن بچه های تک فرزند الان تو اوج بدبختی و آینده هم در بدبختی و تنهایی خواهند موند درسته چند فرزندی بهتره ولی وقتی که بچت بزرگ نشه بگه تو که میدونستی وضع اینه چرا منو به دنیا آوردی  یه نسخه رو برای همه نپیچید لطفا آه مادر تک فرزندی دامنتون رو میگیره 

اتفاقا تک فرزندی بینهایت خوبی داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی تعیین میکنه بچه شما بدبخته یا خوشبخت؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ادمی که عاقل باشه نظرات رو میخونه و رد میشه فقط و حرص و جوش نمیکنه.

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من الان خودم ۱۵سالم تک فرزند بود تا عید اصلا خوب نیست کلا خواهر برادر که میبینم حسرت میخورم دلم میخاد یکی باشه اذیتم کنه اصلا توصیه نمیشه سعی کن دومی رم بیاری اصلا با بچه کم موافق نیستم کل خانوادگی بیرون بهم زیاد خوش نمیگزره

من بشدت از تک فرزندی ناراضیمخودم هستمحالم از تنهایی بهم میخورهشاید تنها ناراضی منم

والله من الان به شوهرم بگم بیا بچه بیاریم تو ۴۰ سالگی میگه برو پی کارت نه برق داریم نه آب داریم نه آینده داریم نه خاک نه هوا نه تضمین شغل دلتون خوشه ها

والله من الان به شوهرم بگم بیا بچه بیاریم تو ۴۰ سالگی میگه برو پی کارت نه برق داریم نه آب داریم نه آ ...

تو اینجا هر چند تا فرزند داشته باشی گناه کردی 

فقط کار خودش درسته کار بقیه اشتباهه