2777
2789
عنوان

کمک نامزدم خیلی عصبانیه

128 بازدید | 12 پست

من جایی کار میکردم که صدای من به عنوان گوینده روی پست اینستاگرام بود مثلا متنی رو به من داد راجع به محتوایی که بود توضیح دادم چیز بدی نیست یه محتوای و پیج قانونی . و حالا نامزدم گفته با اجازه کی اینکارو کردی و به ادمین پیج گفتیم پست رو پاک کن پاک نمیکنه میگه به زور اینکارو نکردی . بله به زور نبوده اما من یادم نبود از همسرم بپرسم و فکر نمیکردم همسرم مخالف این کار باشه حالا که فهمیده راضی نیست و خودمم دوست ندارم دعوامون شده شدید . من چه طوری میتونم اقدام قانونی رو انجام بدم که پاک کنن اون پست رو ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شخص هم برای پست زحمت کشیده و روی روال کارش تاثیر داره اگه بی اجازه استفاده میکرد حق با شما بود ولی الان نه. بگذریم که رفتار نامزدت هم عجیبه کشش نده فراموش میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصلا نمی‌تونید! یعنی چی مگه مسخره شما هستن بقیهکار تمام شده میخواید بزنید زیرش

مگه پول بابتش داده !!! من خونه بودم و خواب بودم گفت سریع این متنو بخون و تلگرام بفرست فلان گویندمون نیست . و من فکر کردم پست موقتی چیزیه تا گوینده بیاد دوباره میزارن من چه میدونستم قراره تو پیج بزاره و چون جواب کامنت و مشتریو نمیدن من دارم فحش میخورم

اول سعی کن نامزدت رو راضی کنی و اینقدر حساس نباشه 

چون اون ها هم برای محتوا زحمت کشیدن و اینکار براشون ضرر داره چون شما هم در ابتدا راضی بودی 

ولی به صورت قانونی اگه اونها مدرک محکمی از رضایت شما نداشته باشن میتونید شکایت کنید تا پاک کنن

وااز حالا هرچی نامزدت بگه میگی باشه؟پسفردا برای کارو تحصیلاتتم تصمیم میگیره تو سرتم میزنه دخترخودتو ...

عزیزم من بچه نیستم تمام حق و حقوق کامل رو به من قانونی هم داده . وقتی دید زیر پست مردم فحش نوشتن میگه باید پاک کنه یا شکایت میکنم

چرا به نامزدت گفتی یا از اول میگفتی یا حالا که کار کردی چرا گفتی پس بیخیال شو چون طرف پاک نمیکنه

من نگفتم خودش پیج محل کارم رو داره و دیده بعدشم من از کسایی که از قانون میدونن سوال پرسیدم نیومدم نکوهش بشنوم