2777
2789
عنوان

خانما بیاین بدردتون میخوره

120 بازدید | 14 پست

یه نکته ای هست برای خانمای مجرد اگه خواستین با  کسی آشنا بشین  به قصد  ازدواج جار نزنین اصلا به کسی نگین اولا انرژی منفی رو دور خودتون جذب میکنین دوما ممکنه بهم نخورین و  رابطتون  تموم بشه مردم تا جون دارین ولتون نمیکنن هی از اون آدم میپرسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من همین شد دقیقاب طرز وحشتناکی بهم خورد💔😂

من خودم تجربه داشتم سه سال از نامزدی یه هفته ام میگذره مردم تا الان گیر دادن ک چرا برنمی‌گردی  خو اگه خوب بود خراب نمیشد ک 

اصلا تا جدی نشدی 

به کسی نگین 

حتی به قصد ازدواج هم نباشه زر میزنن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اصلا تا جدی نشدی به کسی نگین حتی به قصد ازدواج هم نباشه زر میزنن

هر وقت خواستین عقد کنین و همه چی جدی شد و اون آدمو شناختین بگین قبل از اون فقط دوران آشنایی‌ه  به کسی ربطی نداره