2777
2789
عنوان

طرح یسنا واریز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13700 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با گوشی خودم بزنم؟!

شماره سرپرست خانواده به همراه کد ملی سرپرست

اما سامانه به احتمال ریاد قطعه اگه مطمینی دهک یک تا هفتی کارت بانکی سرپرست رو ببر سوپرمارکت یا عر فروشگاهی که قصد خرید داری اعتبار رو میکشن و میتونی خرید کنی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یه قوطی شیرخشک 900 هزار تومنه؟🤔

شیرخشک ارو سهمیه شواز ماهی 10 عدد شده 4 عدد. هفته ای دوتاشیرخشک مصرف میشه. ازادبخریم. تقریبا 400 تومن از جیب بایدبذاریم. این طرح رئیسی راه انداخته بود زدن فاتحه شوخوندن 

براچی برای ما 450 میریزن؟ اگه اینجور میگی باشه

دیگه من در جریانش نیستم اینو توی گروه خبری دیدم گفتم به بقیه که اطلاع ندارن بگم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من زدم نوشته خریدشارژ ایرانسل!

😐😐😐

من بهداشت نرفتم .باردارم میشه اسمم ثبت کنم سامانه؟

نمیدونم عزیزم 

ماهیانه میدن ؟یامثه سبد کالاس؟

کلا یه بار دادن الانم دفعه دومه

الان من اینو زدم ..اومد دریافت کد خرید بعد کد ملی خواست بعد یه کد چند رقمی داد همونه؟؟

نه عزیزم گزینه دوم رو باید بزنی فک کنم نوشته مشاهده موجودی....