2777
2789

قرص گین آپ خریدم میخوام بخورم ولی خیلی استرس دارم

کسی قرصشو خورده؟عوارض داشته براتون؟

بنظرتون اینو بخورم کم عارضه تره یا سیپرو هپتادین؟

من تجربه ۲ قوتی خوردن قرص گین آپو دارم

یعنی ۵۰ کیلو بودم با ۱ ماه شدم ۶۵ کیلو حتی تا ۷۰ رفتم

و این که تماممممم بدنم شد جوش به جز صورتم

ران پاهام جوششش

خوابببببببب

و خلاصه دیگه نخوردم و خوب شدم

و تازه میگن دیگه بچه دار نمیشی اگه زیاد بخوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سپرو خوردم ولی واقعیتش فایده خاصی احساس نکردم فقط روز اولش یکم خواب آلودگی دارهاگه قرص رو هم از ع ...

اره از عطاری گرفتم

سیپرو رو چه مدت خوردی؟یعنی واقعا چاق نمیکنه؟

من تجربه ۲ قوتی خوردن قرص گین آپو دارمیعنی ۵۰ کیلو بودم با ۱ ماه شدم ۶۵ کیلو حتی تا ۷۰ رفتمو این که ...

میشه عکس چیزی که خریدمو بزارم ببینی؟بنظرت بخورمش یانه؟

شما چه مدت از خوردن قرصتون میگذره؟

عوارض نداشته براتون؟

میشه عکس چیزی که خریدمو بزارم ببینی؟بنظرت بخورمش یانه؟شما چه مدت از خوردن قرصتون میگذره؟عوارض نداشته ...

ی قوتی عکس میوه بودن

والا به خداااا همش عوارضه نکن

الان اون جوش های بدنم به خاطر قرص ها بود 

به خدا عوارض دارن نکن

الانم ۵۵ کیلوم خیلیم راضیم بهم میخوره ۶۵ باشم

نکن اگه از من میشنوی.

ی قوتی عکس میوه بودنوالا به خداااا همش عوارضه نکنالان اون جوش های بدنم به خاطر قرص ها بود به خدا عوا ...

عکسشو گذاشتم

عطاری خیلی اصرار کرد که این تنها قرصیه که عوارض نداره ولی خریدمش اومدم تو نت زدم خیلی ترسیدم🥲

جوش اشکالی نداره اگه پوکی استخون و سیاه شدن لگن و استخوان و از کار افتادن کبد و کلیه نباشه نیاره