دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ک چی آخهخود حضرت حسین راضی نیست هر سال گریه کنیماینو من نمیگم قرآن میگه که بیشتر از ۳ روز واس مرده ...
قران واسه شخص عادی میگه
نه کسی ک بزرگ ترین مصیبت رو کشیده
همه ائمه گریه بر امام حسین رو توصیه کردن عزیز
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔
ک چی آخهخود حضرت حسین راضی نیست هر سال گریه کنیماینو من نمیگم قرآن میگه که بیشتر از ۳ روز واس مرده ...
مگه میشه برای امام حسین گریه نکرد
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم دوس دارم 😭 اینجا مشهد هنوز بعضی جاها پرچم های مشکی جمع نکردن نوحه خوانی هست از کنارشون رد میشم تو دلم با امام حسین درد دل میکنم ، میگم کاش شرایط منم جور بشه بتونم یه روز با خیال راحت برم
منم دوس دارم 😭 اینجا مشهد هنوز بعضی جاها پرچم های مشکی جمع نکردن نوحه خوانی هست از کنارشون رد میشم ...
منم مشهدم..
خداروشکر حداقل امام رضا هست ک موقع دلتنگی بریم پیشش💛
آرهچرا نشه؟تو الان واس فقرا سومالی که بخاطر گرسنگی مردن گریه میکنییا واسه اون همه آدمی که قبلاً به ...
هر کسی هر جور دلش میخواد میتونه زندگی کنه با عقاید خودش
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بعله منطقیهولی عقاید گاهی باید به چالش کشیده بشن شاید اشتباه بود اصناگه کسی این کارو نکنه متعصبهدرست ...
من نه خیلی مذهبیم نه چادری ولی هیچ چیزی نمیتونه طرز فکرمو نسبت به این چیزا تغییر بده ۵۰سالمم بشه همین جوری خواهم بود