2777
2789
عنوان

بندرعباسیا بیاین

126 بازدید | 10 پست

خونه شما هم یدونه کولر جواب نمیده یا فقط خونه ما اینجوری شده ؟ اصلا اون حس سرمایی که تا دو هفته پیش با کولر می‌گرفتم دیگه نمی‌گیرم ، بعد کلا نه اینکه هی برقا قط میشه دیگه بیشتر گرما میمونه تو تنم

الهی بگردم براتون جنوبیا🥲

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تهرانم من شک میکنم کولر روشنه یا نه 😐نمیدونم چرا انقدددد گرم شدهولی باز ب نظرم ی پنکه بگیرین ا ...

کولر که داریم تو اتاقا مگه میشه نباشه اما میگم یعنی وقتی تو هال نشستیم دیگه فقط یدونه کولر جواب نمیده باید کولر اتاقا هم روشن شه

والله ما تهرانیم کولر آبی داریم ولی پسر خواهرمن ۳تا کولر گازی گذاشته طبقه بالای ما توی هر اتاق یه دو ...

بنظر من تو تهران کولر آبی بیشتر خنک می‌کنه چون کل اتاقا باد میاد اما گازی یدونه کولر دیگه صرفا همون محدوده خنک میشه 

اما درکل آبی برای هوای خشکه نه شرجی