2777
2789

خسته شدم از بس محصول خریدم و راضی نبودم و تاثیری نذاشتن 

کراتینم که میگن سرطانزاست 

سشوار ضرر داره اتو ضررر داره پس من چکار کنم؟؟

اصلا دلم نمیخواد نگاشون کنم 

جای لک های صورتمم هر سه ماه ناپدید میشه ولی خب همش جوش میزنم و دوباره لک میشه ندیدم کسی یه محصولی رو استفاده کرده باشه که حد اقل سرعت از بین رفتن لک تسریع کنه 

گفتم باخودم برای موهام برس حرارتی بخرم 

ولی بعضی ها می‌کن خوبه بعضی ها میگن ن 

موی سالم و زیبا آرزو شده برام همیشه رو مخمه

روغن رزماری

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ارگان ک راضی نبودمرزماری واقعا تاثیر داره‌؟

دخترم زد فرداش رف خموم عالی شد نمیدونم جواب بگیرین شمایانه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اره فرمالدهید داره به شدت سرطان‌زایی داره اون بوی تندی ک موقع سشوار داره میگن خطرناکه

منم موهام وزه پ چیکارش کنم🥲😂

من همیشه میبافم 

درکل فک نکنم کاری جز کراتین باشه که لخت شن