2777
2789

من دوتا مشکل دارم که اذیت میشم یکی اینکه همسرم کم حوصله س وزود عصبی میشه قبلنا کمتربودشدتش الان بیشتر شده توخونه هم کمک نمیکنه یه اخلاقی هم داره برای کوچکترین کارمنت میزاره مخصوصا که مربوط به من وخونوادم باشه همیشه حق به جانبه یکی اینه مشکلم هرجوری رفتار میکنم بهترنمیشه بشه هم برای چندروزه

یکی هم اینکه بچه بزرگم دقیقا الان رفته رفته دقیقا مثل باباش رفتارمیکنه 

همسرم اونقدبخاطر بچه کوچیکترم سر بچه بزرگم داد زده عصبی شده الان بزرگتره با کوچکتره دشمن شده 

پسرم سر بچه دادمیزنه همسرمم سر پسرم

منودیوونه میکنن

هرچقدر به همسرم میگم توبا این کارت داری اینده ایناروخراب میکنی اینارو رقیب هم میکنی به کتش نمیره

پسر بزرگم اونقدمهربون و حرف گوش کن بود توخونه کمک میکرد الان شده مثل باباش سر بچه داد میزنه زور میگه حرف گوش نمیکنه برای کوچکترین کار تقاضای یه کاری داره 

من چیکارکنم نمیخام این روال پیش بره 

همسرتو مجاب کن قرص فلوکسیتین بخوره،منت میزاره شما هم مقابل ب مثل کن و برای کاری ک براش انجام میدی منت بزار.با پسرت زیاد صحبت کن بیرون ببرش و توجیهش کن ک برادرش کوچیکه و بحاطر سن کمش پدرت ازش طرفداری میکنه همسرت ک ازش گذشت پسرتو اگه میتونی پیش مشاور ببر تاثیر داره

همسرتو مجاب کن قرص فلوکسیتین بخوره،منت میزاره شما هم مقابل ب مثل کن و برای کاری ک براش انجام میدی من ...

همسرم اصلا قرص شیمیایی نمیخوره مجبور باشه مگه.نمیخام دعوا بشه اوضاع بدترمیشه اون بکنه یه کاربد من بکنم

پسرم همه اینارو براش توضیح میدم میگم ولی یکم بعد همونه حرف گوش نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم اصلا قرص شیمیایی نمیخوره مجبور باشه مگه.نمیخام دعوا بشه اوضاع بدترمیشه اون بکنه یه کاربد من بک ...

وقتی مشکل داره باید بخوره خب مشاور برید تا کی میخواید تو بحث زندگی کنید

پسرتو میتونی از محیط خونه دور نگه داری تابستون که میشه کلاسای جور واجور بفرستش بخصوص شنا و ورزش ک وقتی برگشت خونه خسته و کوفته بخوابه.پسره کوچیکتو ازش دور نگه دار نزار بحثشون بشه.تنها راهی ک ب ذهنم میرسه همینه.