2777
2789
عنوان

زباااااان شیرین و زیبای کردی❤

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://t.me/joinchat/BWGhfA1_oxna37mxHYOLhA لینک گروه آموزش زبانمونه عزیم اگه دوس داری بیا 

ای جانم

چشم گلم تلگراممو نصب کردم با کمال میل میام

فکرتون خوب بود😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
کلمه ای به اسم چاوکم دارید؟ اگه آره معنیش چی میشه؟

چاوکم به معنای چشمهام هست ما از شدت علاقه و دوس داشتن و به احترام به کسی که برامون محترمه میگیم چاوه که م.من به دخترم میگم چاوکم .

چاوکم به معنای چشمهام هست ما از شدت علاقه و دوس داشتن و به احترام به کسی که برامون محترمه میگیم چاوه ...

عزیییییییزم خدا حفظش کنه براتون 

اون دوستم به من میگفت چاوکم میپرسیدم یعنی چی میگفت معنی خاصی نداره میخواست من نفهمم دوستم داره😢

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...