2821
2789

من دوس ندارم با بی ادبی جواب بدم بگم به خودم مربوطه یا بگم به شما مربوط نیست خیلیا چیزی ته دلشون نیست از سر کنجکاوی میپرسن حالا یا فامیلن یا آشنا نمیشه آدم تند جواب بده شاید بخوان دختر رو زیر نظر داشته واسه کسی 

اینم بگم چیزی نمونده دانشگاه تموم کنم اما خب اگه ک‍‌ی‍‌س خوبی باشه آره ازدواج می کنم ولی از طرفی چون خواستگار ندارم باعث میشه زیاد به ازدواج فکر نکنم و از طرفی هم نمیشه گفت علت ازدواج نکردنم خواستگار نداشتنه پس چی جواب بدیم اینطور مواقع ؟ درس هم نمیشه بهونه کرد چون شاید طرف ک‍‌ی‍‌س خوبی سراغ داشته باشه و بشه باهاش ازدواج کرد.  جواب‌هایی هم مثل خودم صلاح خودمو می‌دونم و این مسائل شخصیه و...  از نظر من خوب نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو فعلا کسی که به دلم بشینه و معیارام رو داشته باشه پا پیش نذاشته یا ندیدم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

من دیگه در برابر فضولی دیگران تند جواب میدم تا ساکت بشن 

چون آدم فضول و بی شخصیتی که این سوالا رو بپرسه هیچ وقت ول کن نیست 

خودم تا ازدواج نکرده بودم هی میگفتن چرا شوهر نمیکنی ، ازدواج کردم هی شروع کردن چرا بچه دار نمیشی ، بچه دار شدم الان سیریش شدن چرا دومی نمیاری ، الان میگم من از زندگبم راضیم شما خیلی بچه بیشتر دوست دارید خودتون اقدام کنید و لذتش رو ببرید