2777
2789

من هرچی پول دستم میومد دوساله جمع کردم بعد الان یدونه نیم سکه و دوتا ربع سکه و دوسه تا پارسیان گرفتم 

بعد الان باز یکم پول دستم اومده درحد 14،15 تومن 

شما باشین باز سکه پارسیان میخرین یا این سکه هارو میبرین طلافروشی میدین جاش یه سرویس سبک برمیدارین؟

میخوام ببینم کدوم بهتره هم پس انداز طور باشه هم خرج نشه چون مثلا همون پارسیان هام هرچی میشه خانوادم زود بحثشو پیش میکشن که اره پارسیان داریم بدیم کادو به فلانی و در نظر نمیگیرن اونا ماله منه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا طلا رو معاوضه نکن بانو بهش اضافه کن من شخصا یا آبکرده میگیرم ،یا طلا دست دو با مابقی پولت ،یه ت ...

همشو بدم برا طلای دست دو چطور؟ خیلی ضرر میکنم؟

طلا دست دوم بگیر استفاده کن قایم نکن اگر نمیتونی نگی.بعد نمیان از دستت دربیارن بدن کادو

ترجیحا تعویض نکن چون ضرر داره

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

من‌موافقم با نظرتون اما جوری که استاتر میگه خانوادش چشمشون دنبال سکه هاش هست

دنبالش نیست 

از اول همچینن که هرچی تو خونه هست مال همس 

مثلا من طلاهای مامانمو بردارم یبار نمیگه بده میگه دوست داری ماله تو 

ولی من خودم اینجوری نیستم دوست دارم مستقل باشم نه از مال اونا بردارم نه ماله خودمو بدم

پول میاد دستت کار می‌کنی و یا خانواده میدن رو بگو خرج کردم به هر نحوی ترجیحا نزار بفهمند پس انداز داری 

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

همشو بدم برا طلای دست دو چطور؟ خیلی ضرر میکنم؟

من که نمیدونم کی خریدی ،ببین اگه ضرر نمیکنی ،تعویض کن 

سکه معمولا حباب و ضرر داره متاسفانه ،موقع فروشگاه ازش کسر میشه 

مخصوصا ضرر نیم و ربع بیشتر از سکه کامله 

ببر یجا قیمت بگیر ،بعد تصمیم بگیر 

طلای دست دو حتما جای معتبر بگیر