یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
سه چهار ساله میخورم این هفته تو ترکم بعد سه چهار روز تاثیرشو متوجه میشی اشتها رو خیلی کم میکنه همینط ...
من دو هفته است می خورم. میل جنسی و اشتهام کم شده و مشهوده ولی غم و ناامیدی ام همچنان است (هر چند کم و زیاد میشه). یعنی رو من تاثیر نذاشته یا هنوز زوده؟
من دو هفته است می خورم. میل جنسی و اشتهام کم شده و مشهوده ولی غم و ناامیدی ام همچنان است (هر چند کم ...
من برا اضطراب و بی قراری میخوردم بعد سه روز خوب میشدم
الانا هم استرس دارم همچنان با مصرف قرص ولی جوری نمیشه که پنیک شم
دکتر چند ماه گفته مصرف کنی؟؟؟؟
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خب پس دوره درمانتو کامل کن اگه خوب نشدی به دکتر بگو
ولی کامل مصرف کن