2777
2789
عنوان

با شوهر عصبیتون چه میکنید

163 بازدید | 18 پست

کیا تونستند عصبانیت شوهرشون رو کنترل کنن توروخدا راهکار بگید

شوهرم اکثر خصوصیاتش خوبه یعنی مشکلی باهم نداریم بجز زود از کوره در رفتن بیش از اندازش سر کوچک ترین چیزها یعنی اعصاب صفر صبر صفر 

باعث میشه تا پای طلاق هم بریم موقع عصبانیت هرچی از دهنش درمیاد میگه حتی انقد صداشو بالا میبره که پدر مادرش که طبقه پایینن میفهنن اصلا براش مهم نیست اون لحظه بعدم به پنج دقیقه نمیکشه فروکش می‌کنه و انواع کارارو برا بدست آوردن دلم می‌کنه فقطم سر من اینجور نیست پیش مادرشم که دنیاشه اینجور عصبی میشه ناراحتش میکنه بخدا دیگه دیوونه شدم نمی‌دونم ببرم دکتر اعصاب ببرم مشاور یا داروگیاهی براش بگیرم فقط یچیزی که این حالشو خوب کنه

بیشتر وقتا به خاطر چی عصبانی میشه؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

تایمی که دوست بودیم عصبی بود بشدت

باهاش کات کردم وگذاشتمش کنار و ازش بی خبر بودم

متوجه شدم تراپی رو شروع کرد و واقعا عوض شد 

الانم تقریبا ۳ سال ازدواج کردیم دیگه خشمش رو کنترل میکنه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم تند مزاحه واسه همین زیاد سر بع سرش نمیزارم همه خانواده میدونن نباید سر بع سرش بزارن من کاری باهاش نداشته باشم کل کل نکنم عصبی نمیشه هر وقت هم میبینم از بیرون بی اعصابه زیاد باهاش کاری ندارم الان با این روش دیگه دعوا نداریم

وای یعنی ما باید مریض بشیم بخاطر اونا

من قضیم فرق میکنه 

من دستمو شکوند تعادل نداره 

مثلا امروز اخماش تو هم بود چون خواب دیده بود که بهش خیانت کردم😐

خب طبیعتا اگه دارو نمیخوردم الان قورتش داده بودم با این حرفش و رفتار امروزش

همسر منم تند مزاحه واسه همین زیاد سر بع سرش نمیزارم همه خانواده میدونن نباید سر بع سرش بزارن من کاری ...

وای نمیتونم من دارم بچه تربیت میکنم نمیتونم که همش کوتاه بیام و اون پرو باشه پسرم نگاه به پدرش می‌کنه 

هیچکدوم. شاغل شو اگه نیستی هنوز.میزان خشونتهای خانگی با اشتغال زنان طبق آمار به میزان چشمگیری کاهش پ ...

اصلا شوهرم راه دوره کارش درماه شاید ۱۰روز خونه باشه ولی همش عصبی وقتی بیرونه عالیه اعصابش آرومع

عزیزم من چند نفر اینجوری دیدم ،راهش اینه که خانم تا جایی که می تونه عصبانی نشه و خونسرد باشه ،کم کم ...

متاسفانه من زودرنجم سریع بهم برمیخوره و بدتر داد و بیداد میکنم یا گرررریه