2777
2789

نه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم این قانون جذب وجود داره مثلا من سال نهم علی رغم تلاش زیاد و آزمون دادن مطمعن بودم نمونه میا ...

یعنی مسدونستی میاری و اوردی؟ براش خونده بودی؟

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
چطوری میشه بگی چکار کردی دقیقا؟

اهنگ گوش میدادم با تصوراتم اون چیزایی که دوس داشتم بشه رو تصور میکردم هرشب مثل یه سریال این تصورارو ادامه میدادم 

اخرش شد همونی که تصورشون میکردم 

مثلا دوس داشتم پسری که عاشقش بودم خودش بیاد با بابام حرف بزنه و منو خواستگاری کنه اخرشم همینجور شد