2777
2789
عنوان

درد های شدید بارداری

118 بازدید | 6 پست

سلام امیدوارم خوب باشید 

۳هفته هست که متوجه شدم باردار هستم الان دو شب هست که درد های شدیدی دارم حتی نمی تونم راحت راه برم یا بخوابم خیلی درد های بدی هست 

اگه راهنمایی کنید منو که چیکار کنم یا مشکلی هست خیلی ممنون میشم

منم از روز اول بارداری دردهای خیلی خیلی بد داشتم الانم ک 26 هفته ام هنوز درگیرم البته چون اول راهی چک کن ک خارج از رحمی نباشه اگه نبود روال طبیعی بارداریه برا بعضیا مث من افتضاحه برا بعضیا هم آسون و بی دردسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از روز اول بارداری دردهای خیلی خیلی بد داشتم الانم ک 26 هفته ام هنوز درگیرم البته چون اول راهی چ ...

ممنون از راهنمایی دکتر رفتم گفت مشکلی نداری و عادیه ولی نمی دونستم تا این حد 

ممنون از راهنمایی دکتر رفتم گفت مشکلی نداری و عادیه ولی نمی دونستم تا این حد 

من با این دردا دست و پنجه نرم کردم و میکنم انشاالله خدا بهت قوت و صبر بده تحمل کنی و بگذرونی البته خیلیا تا 3ماه تموم شه خوب میشن بعضیا هم پایان 5 ماه اما برا من نشد البته جفتمم پایینه حموم بیشتر از ی رب نمون آب داغ نریز تو حموم رو صندلی بشین