2777
2789
عنوان

خواهرشوهر جاان

532 بازدید | 47 پست

اعصابم بدجور از دست خواهرهمسرم داغون...

خواهرشوهرم بی نهایت سیاست بازی به خرج میده واین موضوع خیییییلی آزارم میده..یه نمونش  این که بهش مثلازنگ میزنم جواب نمیده سه چهار روز بعد به جای این که به خودم بزنه به همسرم زنگ میزنه که وای عروس جان زنگ زد من فلان جا بودم نشد جواب بدم(که نکنه یه وقت من به همسرم‌گفته باشم که خواهرت جواب تلفنم رو نمیده) ..خب چرا به خودم نمیگی؟؟؟همیشه همین کارومیکنه..

قراره یک ساعت دیگه برسن خونمون ..ومن واقعا ناراحتم.

وقتی میاد واقعا حرص میخورم.چون جلوی همسرم چنان بهم احترام میزاره .. اما وقتی همسرم سرکاره یا خوابه انگار نه انگار که من تواین خونم. حتی یه کلمه هم گاهی باهام صحبت نمیکنه...بی اجازه هم به همه جا سرک میکشه.. آقا شاید من نخوام هرچیزی رو ببینه خب...منم که نمیتونم مدام به همسرم بگم این چیکار میکنه چون اینقدر جلوی همسرم خوب وباوقار رفتار میکنه همسرم فکر میکنه من حساسیت به خرج میدم.

رواین حساب که خونه داداش فکر میکنه باید راحت باشه..

مهمان حبیب خداست حتی اگه دشمن آدم باشه ولی واقعا رواعصاب..

مثل میدون مین دارم پاکسازی میکنم خونه رو  که چیزایی که دوست ندارم ببینه دم دست نباشه..چون به هرجا سرک میکشه.. ازتهران داره میاد چندروزی بمونه..

سه سال ازم‌بزرگتره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب دادت برسه میگذره😂

😄

ولی من ازاونا نیستم که بزارم بی احترامی ببینم..این دفعه واقعا باید متوجه رفتاراش بشه.. به خصوص سرک کشیدن به هرسوراخی توخونه.. 

چقدر اخلاقش بده.دیگه مجبوری تحمل کنی.خواهرشوهر منم جلو شوهرم ی جور رفتار میکرد پشت سر شوهرم ی جور دیگه شوهرمم میگف بهتر از خواهرم وجود نداره همیشه مثالش میزد منکه ازش متنفر بودم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
😄ولی من ازاونا نیستم که بزارم بی احترامی ببینم..این دفعه واقعا باید متوجه رفتاراش بشه.. به خصوص سرک ...

میخاستم بگم گفتم مجبور نشی ب این کار..ولی حالا ک تصمیمت اینه بهترین کاره یه بار برای همیشع

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

چقدر اخلاقش بده.دیگه مجبوری تحمل کنی.خواهرشوهر منم جلو شوهرم ی جور رفتار میکرد پشت سر شوهرم ی جور دی ...

دقیقا اینم همون..اینقدر کارای عجیب ازش دیدم که نگم..یه نمونش خونه مادرشوهرم برای اینکه کار نکنه وکارای رو عروسا انجام بدن خودش رو میزد به اینکه فشارم افتاده ودراز کشیدن..وقتی کارا تمام می‌شد سرحال بلند میشد

عزیزم اول اینکه تماس نگیر کاری باش داشتی با مادرشوهرت تماس بگیر بگو به ایشون اطلاع بده..دوم شمام پیش ...

خب گاهی تماس میگیره احوال پرسی..منم اگه زنگ نزنم ازاین باز یه بهانه درست میکنه..زنگ هم میزنم جواب نمیده..

منم همینکار میکنم..فقط واقعا خداکنه شیطان نزاره به مهمان بی احترامی کنم چون بدجور این سری ازش کفری امممم

میخاستم بگم گفتم مجبور نشی ب این کار..ولی حالا ک تصمیمت اینه بهترین کاره یه بار برای همیشع

آخه حس میکنم داره به شعورم توهین میشه...

یه نمونش اینکه تو اتاق باهمسرم خواب بودیم بی اجازه وبدون در زدن سرش رو میندازه میاد داخل...خب آخه شاید من لباس درستی تنم نباشه نخوام اون ببینه..

ابتدایی ترین مسائل رو انگار بلد نیست

خب گاهی تماس میگیره احوال پرسی..منم اگه زنگ نزنم ازاین باز یه بهانه درست میکنه..زنگ هم میزنم جواب نم ...

تماس گرفت جواب نده چند روز بعد با مادرشوهرت تماس بگیر احوالپرسی کن بعد بگو اره فلانیم  اونروز تماس گرفته بود دستم بند بود نشد جواب بدم..

تماس گرفت جواب نده چند روز بعد با مادرشوهرت تماس بگیر احوالپرسی کن بعد بگو اره فلانیم اونروز تماس گ ...

نمیتونم راستش.. یعنی بلد نیستم مثل اون رفتار کنم...

جواب بدی به نظرم بدی نیست..

این سری هم فقط میخوام سر حریم خصوصی سخت گیری کنم مثل بستن دراتاق خوابم که بدونه سرک نشه ..یا وقتی همسرم نیست مثل خودش سرد باشم

آخه حس میکنم داره به شعورم توهین میشه...یه نمونش اینکه تو اتاق باهمسرم خواب بودیم بی اجازه وبدون در ...

کلا یه جوری رفتار کن ک حساب کار دستش بیاد ولی نه با دعوا

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من