کمکم کنید لطفا خیلی دوستم روم تاثیر گذاره تمام حالم وابسته به اونه ازش میترسم از فکر و قضاوتش و اینکه راجع به من چه فکری میکنه هر کار کوچیکی هم میخوام انجام بدم اون جلوی چشممه دیگه خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی چجوری من با دوستام صمیمیتر از صمیمیم ولی وابسته 😕نه
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
دو ماهه نامزد کردم با همکلاسی خودم اون دوستمم که بهش وابسته م همکلاسمه نامزدمم از این وضع ناراحته بعد دوستمم از دستم ناراحت شده که کمتر باهاش بیرون میرم حالا خودم عذاب وجدان گرفتم اصن از خودم بدم میاد دیگه بعد دوستم این رو وابستگی نمیدونه بنظرش صمیمی بودنه
یعنی چجوری من با دوستام صمیمیتر از صمیمیم ولی وابسته 😕نه
مثلا اینکه اگه کلاس شروع شه حتی حاضرم تاخیر بخورم اما وایسم با دوستم برم یا مثلا اینکه وقتی اون به هر دلیلی ناراحته منم ناراحت میشم دیگه دپرسم یا اینکه خیلی حرفش و فکرش و قضاوتش روم تاثیر داره ...همه فکر و ذکرم اینه هر کاری که میکنم در جهتی باشه که تایید اونو داشته باشم
از دوستت فاصله بگیر.بیشتربانامزدت باش.اصلا خوب نیست به دوستت وابسته باشی.
وقتی ازش فاصله میگیرم خودم بهم میریزم اون حس تاییدش رو که از دست میدم دیگه خ ناراحت میشم نامزدمم میگه تو اونو به من ترجیح میدی همینم باعث شده این دو نفر رابطه شون بد شه و من کلی ناراحت باشم
خ وقتا میخوام که ازش فاصله بگیرم اما در عمل نمیتونم
عزیزم منم خیلی سال پیش مثل شمابودم.ولی باضربه ای که از دوستم خوردم ازش فاصله گرفتم.الان که فکر میکنم ببخشیدمنظورم شمانیستیدولی فکرمیکنم خیلی نادان بودم.
هیچ چیزی نیست که تغییر نکنه.. شما تا قبل از دوستی با ایشونم داشتین زندگی میکردین! همه لحظاتی ک دل آدم ها میگیره تاوان لحظه هایی هست که دل بستیم.. حتی همون عاشق شدن و فانتزی های این مدلیم زیادیش آسیب زنندس. تعادل در همه چیز مهمه.. چون بوقتشم آدم ها اینقد میتونن غیر قابل پیش بینی بشن ک ضربه بخوری. هیییییچ کسم نمیتونه بگه نه. اون فلانی بود محاله واسه من پیش بیاد. مثه فاصله زمین و خورشید باشید برای هم.. نه اونقدر دووووور ک یخبندان بشید از درون و نه اونقدر نزدیک که ذوب بشید در هم.. تمرین کنید... بالاخره ضمیرتون میپذیره که ظرف روحیتون رو بزرگتر کنید.. ن اینکه در یکی دیگه حل بشید و تموم بشید.. ما آدم ها در ذات بی نهایتیم.. بیخودی زیادی همه همدیگه رو جدی کردیم.. کارای مهم تری هست تا پرداختن به این مدل وابستگی ها... باید کوچک بشید تا بزرگ شید باید از دست بدید تا بدست بیارید!