2777
2789

این آزمایش مربوط به آنتی‌بادی‌های ترانس‌گلوتامیناز هست که برای بررسی احتمال بیماری سلیاک (Celiac Disease) استفاده می‌شه. بیایید معنی هر بخش رو با هم مرور کنیم:

🧪 ۱. Transglutaminase Ab (IgG)

- نتیجه: 0.12 U/ml  

- روش آزمایش: ELISA  

- محدوده نرمال:  

- مثبت: ≥ 20.0  

- منفی: < 20.0  

💡 تفسیر: عدد شما خیلی پایین‌تر از محدوده‌ی مثبت هست، بنابراین نتیجه‌ی منفی محسوب می‌شه. این یعنی احتمال سلیاک در این بخش بالا نیست.

---

🧪 ۲. Anti Tissue Transglutaminase Ab (IgA)

- نتیجه: 0.26 U/ml  

- روش آزمایش: ELISA  

- محدوده نرمال:  

- نرمال: < 12.0  

- مشکوک (Equivocal): 12.0 - 18.0  

- مثبت: > 18.0  

💡 تفسیر: عدد شما بسیار پایین و داخل محدوده‌ی نرمال هست، پس این نتیجه هم منفیه.  

---

📘 نکته مهم:

این دو آزمایش یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای رد یا تایید بیماری سلیاک هستن. نتایج شما نشون می‌دن که هیچ نشانه‌ای از فعالیت غیرطبیعی آنتی‌بادی‌های مربوط به سلیاک وجود نداره.

اگر این آزمایش رو به خاطر علائمی مثل مشکلات گوارشی، کم‌خونی، یا حساسیت غذایی انجام دادید، ممکنه نیاز باشه با پزشک بررسی‌های بیشتری مثل آزمایش ژنتیک یا آندوسکوپی انجام بدید.

اگه خواستی بیشتر بدونی که این آنتی‌بادی‌ها دقیقاً چی‌کار می‌کنن یا بیماری سلیاک چه علائمی داره، با کمال میل ادامه می‌دم 🌿

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.