2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست
شخصی نیس

اره منم تعجب کردم ،خانومه حتی به من پرید که شخصیه ونباید بدونن وگفت رمز گوشیمو به شوهرم نمیدم وبه اسی میگفت شوهرت رو گوشیش حساسه اشکال نداره خیانت نمیکنه خودت بزن خوشخیالی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و شوهر چیز شخصی ندارن مگه از اندام جنسی شخصی تر داریم؟؟

همینو بگو دوستم،خانومه تو نی نی سایت به من پرید که شخصیه ،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

شخصی از این نظر که نباید تو پیام هایی که با بقیه ردوبدل میکنن برن 

و جاسوسی و مچ گیری کنن

و البته بعضی مردای بی خانواده از این موقعیت سواستفاده میکنن و این مشکل اون مرده که بی بند باره 🙂💔

ولی درکل گوشی یه چیز شخصیه 

حتی رابطه جنسی هم حریم داره و باید با رضایت دوطرفه باشه ( خطاب به اونایی که میگن مگه از اندام جنسی شخصی تر داریم) 

حرف آخر اینه همسرتونو درست انتخاب کنید بهتر از اینه 🥲✌🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

من مال همسرم رو میدونم ولی به اون رمز خودم رو نگفتم...چون خیلی ازش غیبت میکنم پیش خواهرام😂😂😂

غیبتا پاک کن خواهرم 😂😂😂تلفنی غیبت کن مزه اش بیشتره

ما رمز همو میدونیم

حتی اثر انگشتم گذاشتیم شاید رمزو یادمون رفت

ولی من ک اصلا دست نمیزنم اونم نهایت بیاد گالریمو نگاه کنه یا چیزی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

به نظر منم یه محیط شخصیه ولی به شرطی که هم دو طرف متعهد باشن، هم اینکه حالا حساسیت زیادی هم نداشته باشن 

من و همسرم رمز گوشی همو نداریم اما حساسیتی هم  رو گوشی نداریم پیش بیاد با گوشی همدیگه کار داشته باشیم بازش میکنیم میدیم مشکلی نداریم، اما پیگیر اینکه رمز همو حفظ باشیم هم نیستیم

شخصی از این نظر که نباید تو پیام هایی که با بقیه ردوبدل میکنن برن و جاسوسی و مچ گیری کننو البته بعضی ...

بنده خدا اسی تایپیک زده بود شوهرم رو گوشیش چندوقته حساس شده میرم طرف گوشیش میترسه ،من گفتم دورادور حواست باشه وچکش کن  جوری که نفهمه تا خدای نکرده پای خیانت و...وسط نباشه،بعد یه کاربر اومد به من پرید که نباید اینو بگی چک کنه گوشی شخصیه حتی نباید رمز گوشی شوهر رو نباید بدونی 

که اگه گم یا دزدیده شد بتونم ردیابی کنن

دزدیدن که ممکنه اما گم نمیشه که

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ن والا دیگه شخصی تر از بعضی چیزا که نیس

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ن والا دیگه شخصی تر از بعضی چیزا که نیس

👌🏻👌🏻