2777
2789

سلام.من خودم به شخصه خیلی گرماییم.۳تا بچه هم دارم

تقریبا یه مدته کولر رو روشن نمیکنم.به جاش لباس های بچه ها رو خیلی کم کردم.زود زود بهشون آب و نوشیدنیه خنک میدم.خوراکیای خنک مثل آب دوغ خیار هم براشون میدرستم.

دخترم که بزرگتره و میتونه خودش از بادبزن دستی استفاده میکنه.اگر لازم هم بشه یه دستمال خیس میکنم و بادشون میزنم

نیازی نیس ما کاری کنیم خودشون زحمت میکشن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باقی آب وضومو نگه میدارم برای آبیاری گلدان ها و تمیز کردن خونه و ... استفاده میکنم

سعی میکنم هر روز دوش نگیرم 

موقع دوش گرفتن هم اولش آب سرده و اون آبو میریزم تو تشت و پارچ پلاستیکی و ازش استفاده میکنم 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
تو گرما روشن نمی‌کنید اگر ندارید که هیج اگر دارید خساست هست

نه روشن نمیکنم.عزیزم من از نظر مالی مشکلی ندارم.هم کولر آبی دارم هم گازی.خساست تعریف داره.من واقعا نگران کم آبی کشورم هستم.تمام سد ها خالی شدن و بارندگی ۴۰درصد کاهش داشته.

بهتره دست از انگ زدن بهم برداریم و بهم کمک کنیم از این بحران وحشتناک عبور کنیم

مگه اصلا برق و آب می‌زارن که ما بخوایم صرفه جویی کنیم همش قطعه

ما آبمون همیشه وصله.برق هم روزی دو ساعت قطعه.دقیقا بخاطر شماهایی که اب و برقتون قطعه وجدانم اجازه نمیده زیاده از حد مصرف کنم

هر آب آشامیدنی که مونده شده مثلا داخل بطری آب، بیرون نمی ریزم و می ریزم داخل گلدون

دوش هام کوتاه و نهایتا ١٠ تا ١٥ دقیقه است

لباس شویی را فقط وقتی روشن می کنم که ظرفیتش کامل باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم