2777
2789
عنوان

شما بودین چی جواب میدادین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست
نه باب گفته این بزرگه ب درد عمه نمیخوره😐😐😐😐

2 اینچ میشه 5 سانت.خیلی فرقی نداره.بهش بگو مال ماام خیلی کوچیکتر از مال شما نیست.اگه کوجیک میخواد باید از مدلای دیگه بگیره.ماام از تلوزیونمون راضی ایم فعلا قصد عوض کردن نداریم

واسه دو اینچ😐

بگوش بچه کجایی انقد زرنگی😂😂

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانم شیطونو درس میده فکر کرده خالا من میگن وای اخ جون بیار بیار

بنظرم اصلا قبول نكن.  اول كه دو اينچ هيچ تاثيري نداره دوم هم اين كه اگه اورديش و خراب شد مطمعن باش با همسرت دعوات ميشه و كلا ميريزي بهم 

این خانم شیطونو درس میده فکر کرده خالا من میگن وای اخ جون بیار بیار

واقعا که بگو مگه من کهنه پوشه شمام

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
والا بخدا شب عیدی اون تلوزیون نو بذاره تو خونش من برم کهنه اون بیارم😒😒😒😒😒😒

😂😂😂