2777
2789
عنوان

شما بودین چی جواب میدادین؟؟؟

343 بازدید | 42 پست

شوهر من ی عمه داره ک تنها زندگی میکنه, تلوزیونش خراب شده قراره ی تلوزیون جدید براش بگیرن

امروز شوهرم رفته بود خونه مامانش, مامانش بهش گفته شما تلویزیونتون بدین ب عمه بعد بیاید مال مارو ببرید تا ما ی نو بخریم😐😐😐

خییییلی حرصم گرفته از حرفش, شوهر ساده منم هیچی نگفته, گفته حالا به نارنیا بگم ببینم چی میگه

چی جواب مادرشوهرت بدم خیلللی بدم اومده از حرفش

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نده....بگو شما خودتون تلوزیونتونو بدین مو بگیرین

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
شوهرت و مامانت و عمه شو بکش بریزشون تو چرخگوشت قشنگ ورز بده مخلوط کن به صد هزار تیکه تقسیم کن بده صد ...

کنکور بهت فشار آورده 😑😑

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
چیز بدی نگفته ها 

خب مگه من کهنه استفاده کن اونم

خب بره بخره

واسه اینکه پدرشوهرم بهش غر نزنه میخاد بده ب ما ک بگه اره اینا میخاستتش

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
شوهرت و مامانت و عمه شو بکش بریزشون تو چرخگوشت قشنگ ورز بده مخلوط کن به صد هزار تیکه تقسیم کن بده صد ...

لزومی نیست.حالا عمه چه گناهی کرده.مادرشوهره هم پیشنهاد داده که میشه محترمانه ردکرد.