2777
2789

من عاشقتم و اگه کسی گفت نیست بگو چشاشو در بیارم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ غیرتی

اگه زیر ده هزارتا عاشقت بودن بگو تا بقیشونو خودم بیارم دست بوست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فکرنکنم کسی باشه شانس نداری

پدر بزرگم میگفت برات دعا میکنم همدمت خوب باشه همیشه. منم گفتم همدم یعنی همسر گفت نه فقط اون  هزاران همدم داریم ما. دوستات یا  اونی که توتاکسی کنارت نشسته  اونی که تو اتوبوس کنارت نشسته اونی که وقتی سر کار میری کنارت نشسته اونی میری مسافرت کنارت نشسته وووو فقط اون موقع فضای مجازی نبود 👊آهنگ برا طُو https://biaupload.com/do.php?filename=org-7e90e2e9cb361.mp3