2777
2789
عنوان

درمان صد در صد بواسیر (یبوستی)

88 بازدید | 5 پست

دخترای قشنگم 

چون خودم از این مشکل رنج کشیدم حالا که بعد شش ماه خوب شدم میخوام بهتون یک سری نکات رو بگم.

اگر بخواین بواسیر. خوب بشه نباید یبوست بشید.

میخوام آسون ترین و بهترین روش رو بگم .

خوردن آب!

بله صبح من ناشتا یک لیوان آب می خورم .اما چه آبی؟؟؟؟

آب شیر باز می کنم می‌زارم گرم بشه بعد میخورم.

بین صبحانه تا ناهار هم دو سه لیوان آب گرم میخورم

بعد هر وعده غذایی نیم ساعت بعد آب می خورم.

اما میوه های انجیر و گلابی و خوج که یک نوع گلابی نرسیدست .خیلی خوبه .ناشتا دوتا انجیر می خورم یا یه دونه خوج.

عدسی

لوبیا

با روغن زیتون

صبحانه شیره و ارده

حتما نون فیبردار یا پروتیینی باشه

خانه صبحانه

خیلی آسونه

نکته اینه که نباید یبوست شی

راستی تیرویید رو هم چک کنید کم کار نباشه

کنارش پیاده روی خوبه

کم خوردن هم خوبه

پنیر پیتزا سیب زمینی پخته اینا سفت می‌کنه.

راستی اگر درگیر خونریزی هستی هنوز شبا قبل خواب از پماد باریج استفاده کن باید با اپلیکاتور تزریق کنی به مقعد.

ولی یک شرکت هست که خیلی بوی بد میده اونو نگیرید یه شرکت هست که اصلا بود بد نداره.

اگر این نکات رو رعایت کنید زود خوب میشه.

شیرینی و این جور چیزا ها خواه یبوست میاره به جاش بستنی بخور

سلام منم تجربه خودمو میگم

معذرت میخوام بواسیرم اندازه ی لوبیا بیرون بود و وااااااقعا شرایط رفتن ب دکتر رو نداشتم

حدود شش ماه هرروز هرروز ناشتایک لیوان آب جوشیده ولرم خوردم

و یک لیوان هم شب موقع خواب

بعد از شش ماه الحمدالله الان خیلی بهتر شدم 

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم تجربه خودمو میگممعذرت میخوام بواسیرم اندازه ی لوبیا بیرون بود و وااااااقعا شرایط رفتن ب دکت ...

اره عزیزم ما ها خیلیا اصلا اب نمی خوریم.من اصلا باورم نمیشد با یه آب خوردن ساده اینجور میشه.

البته به نکته مهم یادم رفت بگم توالت ایرانی بواسیر بدتر می کنه فرنگی خیلی خوبه یا اگر فرنگی ندارید حالت فرنگی دستشویی کنید.

اگر یبوست شدید فشار نسازید چندین مرحله باریج تزریق کنید .

اره عزیزم ما ها خیلیا اصلا اب نمی خوریم.من اصلا باورم نمیشد با یه آب خوردن ساده اینجور میشه.البته به ...

مرسی از تاپیک مفیدتون

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸