2777
2789

چند سال پیش همه مهریه هاشون سال تولدشون بود 

حالا شانس ما الان مهریه ها شده ۱۴ تا سکه ☹☹☹☹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیست مهریه خیلی تو خوشبخت شدن تاثیر داره، برای همون!

اصلا ببین اونا که سال اول شوند مهریه‌شونه حتی اگه بخوان می‌تونن بگیرنش یا نه 😂

نسل امروز کلا توانایی تشکیل زندگی نداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چه ربطی داره من خودم اگر روزی ازدواج کنم اصلا قرار نیست که مهریه رو سکه بزارم سکه هیچ جوره خوب نیست   اما وقتی مهریه رو خونه و ماشین بزاری هم حرمتت حفظ میشه اما بنظر نمیاد که رو خودت قیمت گذاشتی

مال دوست من 400 تا سکه بود طلاق گرفت بدون یه قرون مهریه و نفقه 

تازه 4 سال رفت دادگاه و اومد کلی پول وکیل داد 

درکل مهریه مهم نیست سعی کنید آدم درست و خانواده درست انتخاب کنید 

همین 14 تا سکه هم دور وبر یک میلیارد میشه