2777
2789
عنوان

خانوما و آقایونی که جدا شدن

80 بازدید | 7 پست

لطفا از تجربیاتتون بگین

اولین قدم چیه

چجوری اقدام کنیم زودتر تموم شه و خودمون و خانواده ها عذاب نکشن

علت طلاقم خیانت و اعتیاده ولی هیچ مدرکی از هیچ کدوم ندارم چیکار کنم

طلاهایی که برام خریدن باید پسشون بدم؟

اگه برم قهر عدم تمکین میزنه و دیگه مهريه بهم تعلق نمیگیره درسته؟

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اگر طلاها رو بفروشی نمیتونه پس بگیره 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

طلاها رو بردار ببر طلافروش اشنا بفروش حق تویه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از نظر قانونی نمیتونن کاری بکنن؟

چون فاکتور به اسم خودشونه میگی؟ ببین نمیدونم واقعا ولی میتونی بگی دست من نیست فوقش

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چون تو قباله ازدواجمون قید شده میگم

پس مال شماست احتمالا!