2777
2789
عنوان

چیکار کنم آشتی کنه سابقه نداشته🥲

118 بازدید | 14 پست

۳سال باهمیم الان چند روزه قهریم سره اینکه یه حرفی زد که خط قرمز من بود 

اما اون حرفا وسط دعوایی زد که هردومون اون یکی رو مقصر میدونست

تا حالا سابقه نداشته بیشتر از ۱۲ ساعت قهر بمونیم الان ۴روزه 

چیکار کنم پیام بدم یا منتظر بمونم 

اصلا پسرا بعد قهر چقد طول میکشه دلتنگ بشن

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چی گفته تا راهنمایی کنیمشاید شما مقصر نیستی عزیزم

داشتیم سره اینکه چرا فلان عکسو استوری کردی بحث میکردیم‌ و میگفت تو زهرم میکنی بیرون رفتنو یهو وسط حرفامون یه کلمه ای گفت ک من بهش گفته بودم خط قرمزمه‌نگو بعد من عصبی شدم رفتم اونم دیگه غیب شد! اولین باره بعد دعوا اینجوری میری

داشتیم سره اینکه چرا فلان عکسو استوری کردی بحث میکردیم‌ و میگفت تو زهرم میکنی بیرون رفتنو یهو وسط حر ...

درست میگی 

اون کلمه ک بهت گفت توهین بود بهت حرف بد بود یعنی،

بخند   
درست میگی اون کلمه ک بهت گفت توهین بود بهت حرف بد بود یعنی،

توهین و حرف بد نبود ولی یه کلمه ای بود که واسه من اذیت کنندس خودشم میدونه چقد از کلمه بدم میاد

توهین و حرف بد نبود ولی یه کلمه ای بود که واسه من اذیت کنندس خودشم میدونه چقد از کلمه بدم میاد

اگر مقصری که  عذرخواهی کن

اگر اون مقصره بایدبیاد عذرخواهی کنه اگرنه دفعه بعد بدتر میکنه و انتظار منت کشی و جلو اومدن شما داره

بخند   
اگر مقصری که عذرخواهی کناگر اون مقصره بایدبیاد عذرخواهی کنه اگرنه دفعه بعد بدتر میکنه و انتظار منت ...

ن من مقصر نیستم ولی اون همیشه میومد جلو الان که خودش مقصره کنار کشیده میترسم برم جلو دفعه بعدی که بحث شد باز بره