2777
2789

معمولا خانمه توقع رفتار بد و سرد اقا رو نداره آکثرا اولش گریه میکنن میرن تو خودشون قهر میکنن نازک نارنجی میشن 

بعد یکی به یکی میگه بزار چند سال بگذره پوست کلفت میشه

و دقیقا هم همین میشه بعد چند سال خانمه سریع قهر نمیکنه اونم شروع میکنه جواب داد و دفاع کردن دیگه مثل قبل خیلی احساسی طور برخورد نمیکنه دیدین این مسئله رو که؟شایدم تجربشو داشتین 

اما خواستم بگم من بااینکه مجردم اما شدم اونم خانمه که بعد چند سال پوست کلفت شده

چون والدینم تماما دعوا میکردن اخرشم جداشدن من احساس درونم کشته شده آماده جنگم و دعوا اگه روز اول زندگیم باهم دعوامون بشه قهر نمیکنم جنگی میرم تو کارش بزن بزن 😂چیکار کنم روحیم سفت شده 

حس زنونگی و لوندی و دخترانگی درونم کشته شده 😔

اتفافا برعکس وقتی ازدواج کنم باید کم کم رابطه و احساس و محبت رو یاد بگیرم تا بعد چند سال تو این زمینه قهار بشم 

جالبه نه؟😂امروز یهو این مسئله به ذهنم رسید

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

نه 

بده اینجوری 

من خوشم نمیاد سر این مسائل پوست کلفت بشم 

قهر هم نمیکنم هیچوقت 

هنوزم بعد ده سال واکنشم سکوت،ارامش،حرف زدن و گاهی یهو ترکیدن هست😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۴ ساله ازدواج کردیم بحث داشتیم اما دعوا نه . بی احترامی و بد دهنی مطلقا نداشتیم . آخرش یکی بالاخره کوتاه اومده یا فهمیده اشتباه کرده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدرم سفت باشی وقتی اون طرفت بهت میرسه ،چون انقدر دوستش داری ازش توقع بد رفتاری نداری یهو میبینی شدی همون نازک نارنجیه ،بستگی داره کی روبروت باشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
هر چقدرم سفت باشی وقتی اون طرفت بهت میرسه ،چون انقدر دوستش داری ازش توقع بد رفتاری نداری یهو میبینی ...

اره میدونم چی میگی اتفاقا چون روحیه م حساس تر شده ممکنه واکنش بدتری داشته باشم 

اما میخوام بگم ناز و لطافت درونم کشته شده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

میفهمم عزیزم سخته باری رو دوش بچه ها میذارن 

الهی همسر خوبی نصیبت شه 💗که هیچوقت دعوای جدی نکنید 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میفهمم عزیزم سخته باری رو دوش بچه ها میذارن الهی همسر خوبی نصیبت شه 💗که هیچوقت دعوای جدی نکنید

مرسی گل گلی